Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
cebula 1
szczypiorek 1 pęczek
majonez
musztarda
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo. Ostudzamy. Kroimy w drobną kostkę.
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.Dodajemy pokrojony szczypiorek. Łączymy z jajkami .Dokładamy kilka łyżek majonezu i musztardy. Miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Smacznego:-)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 03.06.2012 15:12
smaczna
traktorek 26.06.2011 20:09
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak