Sposób przygotowania

Majonez utrzyj na gładko ze śmietaną. Przypraw pikantnie solą, pieprzem i curry. Sałatę opłucz, osusz. Mandarynkę podziel na cząstki. Mięso usmaż a rumiano na rozgrzanym oleju po 2 minuty z każdej strony. Pod koniec oprósz solą i pieprzem.Na spodzie ułóż sałatę, mandarynkę oraz połową plasterków ogórka. Połóż na to indyka. Przykryj cebulą i resztą ogórka. Polej resztą sosu i zakryj bułką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tak, zgadzam się z powyższym wpisem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !