Sposób przygotowania

Bolenia filet gotujemy na parze . Solimy kropimy oliwą posypujemy pokrojoną natką ,szczypiorkiem . Układamy z czerwona fasolą

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pysznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    szybkie i smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Iwa, opowiedz coś więcej o tej rybie bo pierwszy raz spotykam się z tym gatunkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !