Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koniakowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana kremówka 1 szklanka
cukier puder 2 łyżki
płatki migdałowe 1 łyżka
koniak 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koniakowy

Oziębioną śmietanę ubić. Dodać cukier puder i migdały. Cały czas ubijając dolewać pomalutku koniak. Przed podaniem schłodzić. Podawać jako dodatek do świeżych owoców, galaretek, lodów itp.
Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 14.08.2012 10:55
ciekawy przepis
Neetka90 10.08.2011 12:09
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak