Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i posypać solą i pieprzem.Posmarować cienko musztardą i odstawić na 10 minut. Orzechy rozdrobnić i wymieszać z tartą bułką.Polędwicę panierujemy w mące,jajku,orzechach i smażymy na maśle z oliwą.Ja lubię wysmażone więc smażę je dłużej .Propozycja podania na zdjęciu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    mięso z orzechami... ciekawe połączenie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    też mi się podoba to połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    z orzechami nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    agogo2

    prima
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 5
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !