Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany czosnek - jako dodatek do mięska

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 3 glowki
folia aluminowa

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany czosnek - jako dodatek do mięska

Czosnek(całe główki) zawinąć w folie aluminiową i położyć na grillu. Grillować ok. 20 minut (oczywiście wszystko zalezy od \'mocy\' grilla. Czosnek powinien być miękki. Obieramy go ze skórki i smarujemy nim ugrilowane mięsko, albo podgrillowane pieczywo. Naprawdę pycha, ciekawe urozmaicenie zamiast sosów i ketchupu!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak