Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 op
korniszony 4 szt
papryka konserwowa 1 op
majonez
sól
pieprz
natka pietruszki
fasola 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolką

Odsączyć fasolkę i kukurydzę z zalewy, delikatnie opłukać. Paprykę i korniszony pokroić w kostkę. Połączyć składniki ze sobą. Pokroić pietruszkę drobno. Majonez wymieszać z przyprawami, dodać go do sałatki, dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na około pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bas113 16.07.2013 16:52
pyszna salatka
agogo2 10.06.2011 22:06
lubie taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak