Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki nadziewane serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 8 sztuk
ser żółty 15 dag
musztarda 2 łyżki
masło 1 łyżka
boczek 8 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: parówki nadziewane serem

parówki wrzucić na wrzącą wodę podgrzać a następnie wyjąc i naciąć wzdłuż wierzch parówki posmarować musztardą ser pokroić w paski i włożyć w nacięcie parówkę włożyć boczkiem i spiąć wykałaczką ułożyć na blachę stopić rozpuszczonym masłem i piec aż ser się rozpuści

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak