Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka drobiowa z natką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda 1 szt
szparagi ugotowane 50 dag
jajko ugotowane na twardo 2 szt
ananas z puszki 1 puszka
groszek konserwowy 0,5 szkl
jogurt 0,5 szkl
śmietana 4 łyżlki
natka wg uznania
tymianek wg uznania
szczypiorek wg uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
curry 0,5 łyżeczki
filet z indyka 20 wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka drobiowa z natką

1. Kapustę oczyść, potnij na cząstki i ułóż na półmisku. Ananas osącz.
2. Szparagi, indyka, jajka i ananas pokrój w kostkę. Wymieszaj z groszkiem. Schładzaj 30 min.
3. Jogurt połącz ze śmietaną. Przypraw solą, pieprzem i curry. Polej sałatkę. Ułóż ją na kapuście, posyp ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 21.01.2014 07:22
pyszna surówka
IwonaKa 22.10.2013 00:17
świetny pomysł
kuba10019961 11.01.2012 17:20
pyszna
krystyna24 10.08.2011 11:12
swietna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak