Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLEWA CIEMNA DO CIASTA

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 4 łyżki
masło 15 dag.
kakao 1 łyżka
woda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: POLEWA CIEMNA DO CIASTA

Do masła dodać cukier, kakao oraz wodę. Wszystko razem podgrzewać na małym ogniu do czasu całkowitego rozpuszczenia oraz połączenia składników. Zdjąć z ognia, ostudzić. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 26.07.2011 23:01
polecam tą polewę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak