Sposób przygotowania

Owoce myjemy dokładnie, osączamy, obieramy ze skórki. Mandarynki kroimy w poprzeczne plastry (4-5), banana w skośne plasterki, gruszkę na ósemki. Wszystkie owoce układamy ładnie na deserowych talerzykach, skrapiamy sokiem, który wyciekł przy krojeniu mandarynek. Posypujemy posiekaną żurawiną i orzechami. Podajemy od razu. Ilość składników na 2 porcje. Użyte owoce są słodkie same w sobie więc nie ma potrzeby dodawać żadnego cukru czy miodu. Taka sałatka jest pysznym deserem :-) dla dbających o linię i nie tylko!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    ale pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    barwnie i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !