Sposób przygotowania

Z mąki ,piwa ,jajek robimy pół geste ciasto. Białą kiełbasę obtaczamy w cieście i smażymy na głębokim oleju do uzyskania złotego koloru.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    białą kiełbasę uwielbiam, ale w cieście nie jadłam, musze sprawdzić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    w cieście piwnym jadłem tylko kurczaka ale spróbuję też kiełbaski
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak przygotowanej kiełbasy jeszcze nie jadłam.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no no :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pewnie dobre:)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawa jestem jak smakuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !