Sposób przygotowania

Mięso wyjąć do miseczki , dodać do niego starty parmezan, świeżą natkę pietruszki posiekaną , bazylię również , jajko, czosnek ilość dowolna , i przyprawy . Całość wymieszać i formować kotleciki i na koniec obtoczyć w bułce tartej. Smażymy.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !