Sposób przygotowania

Oczyszczone prawdziwki kroimy w kostkę i wrzucamy na rozgrzaną oliwę dodajemy czosnek i chwilę smażymy,następnie wlewamy wino gotujemy aby trochę odparowało,następnie wlewamy bulion i chwilę dusimy,dodajemy do smaku przyprawy.Na rozgrzanej patelni smażymy befsztyki posypane pieprzem po 2 min z każdej strony.Mięso usmażone na krwisto przekładamy na patelnię z sosem i dusimy razem ok 5 min.Podajemy udekorowane pomidorkami koktajlowymi i gałązkami tymianku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    musi smakować wybornie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !