Sposób przygotowania

Cukier stopić na mocno rozgrzanej patelni. Gdy będzie płynny dodać sezam, aby masa była gęsta, ale jednocześnie dało się mieszać. Gdy składniki się połączą i sezam się lekko podpraży masę wylać na folię aluminiową. Przykryć drugim kawałkiem folii, rozwałkować i schłodzić. Po schłodzeniu pokroić na kawałki. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, bardzo zachęcający przepis i chyba się pokuszę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis!,że ja takich sezamków jeszcze nie robiłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    domowe najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !