Sposób przygotowania

Namoczoną wcześniej fasolę odcedź, ponownie zalej wodą, ugotuj (2 godziny), po czym odcedź i zmiksuj.
Obraną cebulę posiekaj, usmaż na maśle i dodaj do niej fasolę, jajko, roztarty z solą czosnek, tartą bułkę i pokrojoną zieloną pietruszkę. Całość dopraw solą i pieprzem, wymieszaj i z powstałej masy uformuj 8 owalnych kotlecików. Następnie poobtaczaj je w tartej bułce, usmaż z obu stron, a po wyłożeniu na poukładane na talerzach liście sałaty - udekoruj małymi pomidorkami i koprem.polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Fajny pomysł! mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !