Sposób przygotowania

Pomidory umyj, z każdego odetnij górną część, natomiast z dolnej - małą łyżką bardzo delikatnie wydrąż miąższ.
Ogórek i rzodkiewki umyj, pokrój w drobną kostkę. Twaróg utrzyj na krem ze śmietaną i częścią miąższu z pomidorów, wymieszaj z pokrojonymi warzywami, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz posiekaną zieleniną. Całość przypraw do smaku solą i pieprzem.
Napełnij kremem pomidory, przykryj je odciętymi \"czapeczkami\" i ułóż na liściach sałaty. smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,fajne na imprezkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne takie pomidory!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !