Sposób przygotowania

UMYTĄ SAŁATĘ RWIEMY DO MISKI, OGÓRKA , RZODKIEWKĘ I CEBULĘ KROIMY W TALARKI. DO WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW DODAJEMY ROZROBIONY Z WODĄ I OLEJEM SOS KOPERKOWO - ZIOŁOWY I WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY. SAŁATKĘ PODAJEMY DO OBIADU.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    wiosennie zielona - super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    super wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super ladna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    wygląda zachęcająco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !