Sposób przygotowania

Filety myjemy, osuszamy, rozbijamy, Na patelni na maśle podsmażamy cebulę pokroiona w kostkę, dodajemy pokrojone w kostkę kurki. Dusimy 10 minut. Mięso faszerujemy kurkami, zwijamy w pół dokładnie ściskamy brzegi. Kotlety panierujemy w jajku rozmąconym z solą i pieprzem. A następnie panierujemy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    mniamm, na pewno przepyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    mniamm, na pewno przepyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !