Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po żydowsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 1kg
cebula 15dag
cukier 2,5 dag
pieprz
sól
Żelatyna wieprzowa Prymat
włoszczyzna 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po żydowsku

Ugotować wywar z włoszczyzny, głowy i drobno posiekanej cebuli. Oczyszczoną i pokrajaną w dzwonka rybę gotować powoli ok. 20 min. Pod koniec gotowania dodać cukier, mielony pieprz, rozpuścić żelatynę i odstawić do ostygnięcia na półmisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak