Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kajzerki z pastą pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
ser żółty 40 dag
mleko 1/2 szklanki
cebula 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
kajzerka 10 sztuk
oliwa 2 łyżki
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kajzerki z pastą pieczarkami

bułki kajzerki przekroić i pół i wydrążyć miąższ pieczarki pokroić lub zetrzeć na grubej tarce drobno pokroić cebulę dodać Vegetę i żabki zmiażdżone wszystko to razem poddusić podlać odrobiną oliwy do tego dodać miąższ bułki mleko i wymieszać z żółtkiem serem startym taką mieszaninę napełnić połówkę bułki i zapiec około 10 minut w piekarniku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak