Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 1/2 szklanka
jajko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól
pieprz
filet z dorsza 1 kg
bułka czerstwa 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki rybne

Rybę oczyszczamy, bułkę namaczamy w mleku, cebulę siekamy i podsmażamy. Całość mielimy, doprawiamy i formujemy niewielkie roladki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak