Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jaj, groszku i kukurydzy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
groszek konserwowy 10 dag
kukurydza konserwowa 10 dag
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jaj, groszku i kukurydzy

Jajka ugotować na twardo.
Po ostudzeniu oddzielić żółtka od białek.
Żółtka, groszek i kukurydzę utrzeć razem, dodać do nich majonez.
Na koniec dodać starte na grubej tarce jajka.
Wszystko wymieszać i doprawić solą.
Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 29.04.2012 09:14
lubię takie
leonkot 29.04.2012 09:14
lubię takie
Aneta41 25.04.2012 17:17
muszę spróbować
rutynka 03.01.2012 12:07
bardzo smaczna pasta:)
IKrakowianka 28.11.2011 21:55
super do pieczywa
magical66 18.10.2011 10:39
super
Rybciia 05.10.2011 23:39
smaczne
motomaniak 01.08.2011 10:11
Pyszne
joanna77 25.07.2011 20:26
mniamniuśne
piotereq 06.07.2011 10:43
fajna
anja3107 05.07.2011 21:56
ekstra
Robert10 03.07.2011 11:02
fajna
jolaxa 23.06.2011 11:19
pycha
Dorota59 07.06.2011 11:07
super
Kuchareczekjeden 08.05.2011 14:32
ale smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak