Sposób przygotowania

Filety myjemy , osuszamy rozbijamy przyprawiamy sola i pieprzem wkładamy do lodówki. Pieczarki dokładnie myjemy, kroimy w kostkę. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym oleju cebulę dodajemy pieczarki. Doprawiamy do smaku. Wyjmujemy filety, faszerujemy pieczarkami i dokładnie sciskamy brzegi. Panierujemy w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem oraz w bułce tartej sm,ażymy na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    robię podobnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    są bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !