Sposób przygotowania

Mięso posmarować miodem, obsypać niewielką ilością soli i papryką, odstawić na 25 minut do lodówki. Następnie mięso ułożyć na folii aluminiowej, obsypać rodzynkami, zawinąć i włożyć do naczynia żaroodpornego, wcześniej podlanego olejem. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni. Piec przez 30 minut następnie temperaturę zmniejszyć do 120 stopni i piec jeszcze przez 20 do 30 min. Najlepiej smakuje z ziemniaczkami i sałatą w occie

Komentarze

  • 7
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetyczny schabik!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    juz mi slinka cieknie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !