Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z cebuli.
Kiełbasę i boczek kroimy w kostkę. Dorzucamy do cebuli. Mieszamy. Doprawiamy solą, pieprzem, papryką. Chwilę gotujemy na wolnym ogniu.
Smacznego:-)))
cebula biała | 0,5 kg |
cebula czerwona | 0,5 kg |
boczek wędzony | 15 dag |
kiełbasa cienka | 15 dag |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
bulion | 1/2 szklanka |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: