Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w talarki. Delikatnie podsmażamy na oleju, dorzucamy liście laurowe, ziele angielskie. Podlewamy delikatnie bulionem i dusimy do miękkości.
Kiełbasę i boczek kroimy w kostkę. Dorzucamy do cebuli. Mieszamy. Doprawiamy solą, pieprzem, papryką. Chwilę gotujemy na wolnym ogniu.

Smacznego:-)))

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    nie wiedziałam że to danie nazywa się bigosem z cebuli:) wchodzac na przepis myslalam ze to cos nowego :) a przepis b.podobny czesto jest robiony w moim domu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ten przepis koniecznie muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !