Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.
Jajka gotujemy na twardo i kroimy na kawałki.
Parówki obieramy z osłonek i kroimy na kawałki.
Szczypiorek kroimy drobniutko.
Wszystkie składniki razem miksujemy. Doprawiamy do smaku musztardą, solą i pieprzem.

Smacznego:-))

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności apetyczne.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawa, nigdy takiej nie jadłam ale spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajne to jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !