Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna w sosie tatarskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos tatarski
pieprz, sól według upodobań
rzodkiewka 5 szt.
jajko ugotowane na twardo 8 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna w sosie tatarskim

Ugotowane jajka poszatkować szatkownicą do jajek lub ugnieść lekko jak kartofle, dodać sos tatarski,rzodkiewkę zetrzeć na tarce, wszystko wymieszać z przyprawami i gotowe!
Można udekorować sałatą i rzodkiewką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 07.08.2010 22:04
Ciekawy pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak