Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 1 kg
pieczarki 50 dkg
papryka czerwona 1 szt
cebula 2 szt
sos sojowy
sól
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka na ostro

wątróbkę oczyścić. Masło roztopić i dodać pokrojoną cebulkę w paseczki, podsmażyć dodać wątróbkę gdy lekko zmięknie dodać pokrojone pieczarki w paseczki oraz paprykę smażyć do miękkości podlewajac ciepłą wodą by był sos pod koniec dodać sos oraz do smaku doprawić solą i pieprzem. Podawać z chlebem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 12.06.2012 17:25
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak