Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi z grilla zawijane w boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 500 gram
boczek 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi z grilla zawijane w boczku

szparagi pogrupować po 3/4 sztuki, obwiązać je plastrem boczku. Całość żeby lepiej się trzymała można przebić wykałaczką. Tak przygotowaną potrawę wrzucamy na grilla i trzymamy tak długo aż boczek osiągnie zadawalający nas stan.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak