Sposób przygotowania

W rondelku pogrzewamy masło i śmietanę, nie doprowadzamy do wrzenia. Wiórki mieszamy z cukrem pudrem, dodajemy do rozpuszczonego masło i śmietany, wszystko dokładnie łączmy. Z powstałej masy formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i układamy na foli aluminiowej. Wkładamy do lodówki na ok 1h. Czekoladę rozpuszaczmy w kąpieli wodnej. Kulki nadziewamy na wykałaczki i zanurzamy w czekoladzie, układamy na folii. Wkładamy do lodówki na ok 1 h.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne ,a ten kokos tak kuka z środeczka ,że aż miło popatrzeć .
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    musze wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    moje maluchy uwielbiaja takie cuda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    czekolada z kokosem- proste i pyszne połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bounty się chowa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Muszę spróbować:)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo podobają mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !