Sposób przygotowania

Z piersi i włoszczyzny ugotować wywar. Wyjąć warzywa,mięso pokroić w kosteczkę i wrzucić razem z makaronem do rosołu. Jaja rozbić i wymieszać z sokiem z cytryny. Kiedy makaron będzie miękki,do jaj wlać troszkę wywaru i wymieszać, powtórzyć tę czynność jeszcze 2 razy,następnie wlać jaja do garnka,ale nie gotować aby się nie ścięły. Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis, musze wyprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    miła odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !