Sposób przygotowania

Kapustę umyć i drobno poszatkować.
Cebulę zeszklić na maśle.
W osobnym garnku ugotować pół szklanki kaszy jęczmiennej.
Na koniec wszystko wymieszać tj.:kapustę,kaszę, cebulę, sól,pierz i jedno jajko.
Farsz nakładać do pierogów, a te gotować w osolonej wodzie. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pomysłowy farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    idealne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy farsz
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !