Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z kapusty i kaszy do pierogów Manka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 kg
kasza jęczmienna 100 gram
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z kapusty i kaszy do pierogów Manka

Kapustę umyć i drobno poszatkować.
Cebulę zeszklić na maśle.
W osobnym garnku ugotować pół szklanki kaszy jęczmiennej.
Na koniec wszystko wymieszać tj.:kapustę,kaszę, cebulę, sól,pierz i jedno jajko.
Farsz nakładać do pierogów, a te gotować w osolonej wodzie. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 15.07.2012 13:59
ciekawa propozycja
angelika14 20.05.2012 19:41
ciekawy farsz
kanu83 23.08.2011 14:34
extra
anja3107 05.07.2011 21:54
super
Ania67 15.06.2011 21:47
idealne
AgaS10 18.05.2011 10:50
smaczne:)
Kuchareczekjeden 08.05.2011 11:12
pomysłowy farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak