Sposób przygotowania

Na maśle podsmażyć drobno posiekaną cebule , następnie pokrojone pieczarki i razem usmażyć, doprawić ziołami solą i pieprzem, ser zółty zwinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na ok 30 min, po upływie tego czasu wyjąć ser rozwałkować i posmarować nadzieniem , zwinąć roladę , wystudzić i pokroić w plastry.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !