Sposób przygotowania

Ser gouda należy zetrzeć na tarce paprykę myjemy i wycinamy nasienie. Strąk kroimy w drobną kostkę. Seler naciowy opłukać i drobno pokroić. Paprykę i seler wymieszać z żółtym serem. Przyprawić solą, pieprzem i słodką papryką. Serki camembert przekroić w poprzek. Każdą połówkę lekko naciąć, tworząc swoistą kieszonkę. Napełnić ją farszem serowo- warzywnym. Docisnąć. Na jednym talerzu rozmącić jajko, a na drugi wysypać bułkę tartą. Serki panierować najpierw w jajku, potem w bułce. Smażymy. Podajemy z żurawinami i bagietką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    połączenie rewelacja, ale tak jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna przekąska do dobrego wina...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    zgadza sie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !