Sposób przygotowania

Przepiórki oskubać i wypatroszyć.
Dokładnie umyć i osuszyc.
Tuszki natrzeć czosnkiem posolić dodać trochę kolendry i jałowiec.
Obkładamy plasterkami słoniny,żeby trochę natłuścić mięso i związac ściśle nitka bawełnianą.
Piekarnik rozgrzewamy do temperatury ok. 180 stopni C
układamy mieso na blasze i pieczemy aż się zrumieni.
Podajemy z ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    danutaw50

    Wypróbujemy :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    proste, kapitalne wręcz :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !