Sposób przygotowania

Szpinak przebrać, dokłanie umyć i osuszyć. W garnku rozgrzać masło, wcisnąć czosnek. Włożyć szpinak i smażyć ok 5 min. Zmiksować i doprawić solą i śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Można rzec- klasyczny szpinak, tylko po co go miksować ? Rozbełtany źle się później dzieciom kojarzy, a szpinak liściasty jest przepyszny i nawet dzieciom bardzo smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    SUPER
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bernadetta,ja tak lubie, ale żaden problem nie miksować. Smak będzie i tak ten sam.Pozdrawiam1
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię go bardzo.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !