Sposób przygotowania

Jablka umyc,wydrazyc komory nasienne,nie przecinajac odwrotnej strony jablka.
W wydrazone otwory nakladac posiekana smazona skorke pomaranczowa.Jablka ulozyc ciasno w rondlu,skropic stopionym,lecz nie rumianym maslem i wlozyc na ok.1 godzine do srednio nagrzanego piekarnika.Po wyjeciu przelozyc na talerzyki i pozypac cukrem pudrem.Podawac na cieplo.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Ciekawy pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Oj, pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !