Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń cielęca na ruszcie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cielęcina bez kości 200g
sól
oliwa 20g

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń cielęca na ruszcie

Umyte mięso obrać z błon, pobić, posolić. Posmarować oliwą, ułożyć na ruszcie, upiec. W czasie pieczenia smarować kilka razy oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 31.05.2011 09:26
smaczne;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak