Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa budyniowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukru pudru 10 dag
masła 10 dag
mleko 2 lyz
mleko 1 lyz
mleko 3 lyz

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa budyniowa

Wszystkie składniki podgrzać nie gotować.ciepłą masą polewać ciasta:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 06.07.2012 09:25
dobra
IrenaM 02.02.2012 16:29
ciekawe, ale ile w końcu tego mleka?
Edyta38 03.07.2011 08:42
pycha
agata1722
agata1722 19.06.2011 20:07
zastosuje przy następnej okazji
Kopiko1983 05.06.2011 15:58
:) Na placki super!
Halusia 29.05.2011 17:26
Dobre!
alaaa 08.05.2011 21:25
też taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak