Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona polędwica wołowa w papieprze pergaminowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 200g
sól
oliwa 10g

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona polędwica wołowa w papieprze pergaminowym

Polędwicę obrać z błon, posolić. Papier pergaminowy natłuścić. Zawinąć polędwicę w papier. Upiec, polewając małą ilością wody.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 11.08.2011 12:24
szybkie i smaczne
iza15 19.07.2011 23:56
apetycznie
Bart 19.07.2011 23:53
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak