Sposób przygotowania

Marchewkę trzemy na tarce z małymi oczkami (tak, żeby puszczała sok - nie była sucha). Na tej samej tarce trzemy jabłko. Dodajemy do marchewki i szybko polewamy sokiem z cytryny żeby całość nie zczerniała. Na wierzch posypujemy cukrem - można się zajadać (najlepsza gdy z lodówki)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i taka jest najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    też ją lubię i często robię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    oj tak wspomnienie dzieciństwa, lubię ją
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Same witaminki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pamiętam, pamiętam i miło wspominam, a smakuje wyśmienicie do lat dzisiejszych i dzieciom też robię - bardzo lubią :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !