Sposób przygotowania

Ja zrobiłam tak:

Karkówkę umyłam podzieliłam na 5 płatów i rozbiłam jak na kotlety.
W Każdy plaster porządnie wtrałam marynatę do mięsa wieprzowegoi czosnek granulowany.
Zawinełam w folie aluminiową i włożyłam na noc do lodówki żeby mięsko wchłoneło przyprawy.
Na drugi dzień wyciagnełam . Każdy plaster mięsa posmarowałam,musztarda i chrzanem.
Na to połozyłam słupki warzyw i cebulke czerwoną.
Mocno zawinełam w rulony i spiełam porządnie patyczkami do grilla.
Przełozyłam do naczynia żaroodpornego posypałam delikatnie papryką czerwona w proszku i posmarowałam olejem. Włożyłam do nagrzanego piekarnika do 180*C i piekłam 1h i 15 minut.(od czasu do czasu przekręcając)

Ja podałam z ziemniaczkami i ogóreczkiem :-)

SMACZNEGO . . . . .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda rewelacyjnie
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszności!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Rarytas dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !