Sposób przygotowania

Bryndzę, rzodkiewki i paprykę pokroić w drobną kostkę. Dodać rozpuszczoną w 1/3 szklanki wody żelatynę. Odstawić w chłodne miejsce. Ser włożyć do garnka z goracą wodą na ok. 30 minut. Kiedy ser będzie miękki rozwałkować na prostokąt o grubości ok. 1 cm. Na ser wyłożyć nadzienie i zrolować. Odstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ale pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ju? od dawna zbieram sie ?eby tak? zrobi?:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ?wietna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ?wietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z bryndzą nie robiłam,ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !