Sposób przygotowania

Zagotować litr wody i dodać kostki rosołowe. Wsypać natkę pietruszki i doprawić solą oraz pieprzem. W miseczce ułożyć żółtko i zalać gorącym wywarem. Chleb tostowy pokroić w kostkę, podsmażyć i dodać do rosołu. Posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiego nie jadłam,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Bardzo ciekawy rosołek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !