Sposób przygotowania

Pierś myjemy,osuszamy recznikiem papierowym.Słupki papryki kroimy w kostke.Robimy dziurki i w kazda dziurke wciskamy kolorowa papryczkę.(Delikatnie plaszczymy ja dłonią żeby powstał a\'la kotlecik ) Przyprawiamy i smazymy na złoty kolor z obu stron. Usmażone piersi Przekładamy do naczynia zaroodpornego,ukaładmy na nich plaster sera i plaster ananasa,a w dziurkę wsypujemy kolorowa paryczkę.
Wkładamy do nagrzanego piekarnika 200*C i pieczemy do rozpuszczenia sie sera :)
Podajemy z dowolna surówką i ziemniaczkami czy frytkami (jak kto lubi)

Ja podałam z sałatą i frytami ;)
SMACZNEGO . . . . . . . .

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wygląd rewelacyjny ,a smak jeszcze lepszy ,bardzo lubię takie połączenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    super przepis, bardzo fajnie podajesz dania;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    palce lizać :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Rarytas dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !