Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzej masło, wrzuć zamrożony szpinak i podsmażaj go, aż woda wyparuje. Obrany czosnek przeciśnij przez praskę. Do szpinaku dodaj czosnek, jajko, 2 łyżki sera, sól i pieprz, po czym wszystko razem wymieszaj. Pomidory umyj i pokrój na drobno.
Na każdym z naleśników umieść porcję farszu i pozwijaj je w ciasne rulony. Teraz ułóż je w wysmarowanym olejem naczyniu żaroodpornym, po czym posyp je pomidorami i pozostałym serem i wstaw do średnio rozgrzanego piekarnika, gdzie zapieką się w ciągu 8-10 minut w temperaturze 180°C.
Takie naleśniki podaje się na ciepło.
SMACZNEGO!!!!!1

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !