Sposób przygotowania

Bakalii powinno być ok 2 szklanki. Wszystkie bakalie rozdrabniamy na małe kawałki. Polewę wyciągamy z folii, wkładamy do garnka i rozpuszczamy. Do gorącej masy wsypujemy bakalie i ryż, mieszamy tworząc gęstą masę. Łyżką nakładać kupki masy na papier do pieczenia, pozostawić do zastygnięcia.Można włożyć do lodówki. Ja dla ozdoby posypałam jeszcze kolorowymi ozdobami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja mama też tak robi
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super wyglądają
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    też robię jeżyki, ale inaczej. Twój pomysł jest bardzo fajny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    s? ?wietne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    s? ?wietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !